Утре, 11 декември, от 10 часа на Дондуков 2 президентът Румен

...
Утре, 11 декември, от 10 часа на Дондуков 2 президентът Румен
Коментари Харесай

Коалиционното споразумение подписано. Президентът връчва утре мандат за съставяне на правителство

Утре, 11 декември, от 10 часа на " Дондуков " 2 президентът Румен Радев ще връчи мандат за сформиране на държавно управление на претендента за министър-председател, посочен от най-голямата по бройка парламентарна група в 47-ото Народно заседание " Продължаваме промяната ". Това оповестиха публично от пресцентъра на президентството. 

Междувременно Кирил Петков и Асен Василев, съпредседатели на " Продължаваме Промяната ", потвърдиха, че е подписано и споразумението за съдружно ръководство от " Демократична България ", " ИТН " и " Българска социалистическа партия за България ". Пред публицисти в Народното събрание те показаха готовия документ, който се чака да бъде оповестен по-късно довечера.

Утре, 11 декември 2021 година от 13 ч. в постройката на Народното събрание ще бъдат показани структурата и съставът на Министерския съвет, препоръчан от " Продължаваме Промяната

От " Продължаваме промяната " оповестиха по-рано през днешния ден, че събират подписи за изключително съвещание на Народното събрание в понеделник, на което да се гласоподава проектокабинетът.

" Живот и здраве новото държавно управление да бъде гласувано в понеделник – това е нашата упоритост ", съобщи депутатът от Политическа партия Даниел Лорел, който се чака да бъде министър на нововъведенията и растежа. Вече е явен съвсем целият състав на бъдещия кабинет, добави той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР